Mer om bloggen

Nu har Veckans Triton fått en alldeles egen blogg! Följ med sibiren Triton och hans bröder Artemis, Febus och Vinnie på bus och upptåg och allmänna kattfunderingar

5 svar på ”Mer om bloggen”

 1. Hej Triton eller matte!
  Vilken rolig blogg du har! Själv har jag en sibirisk hona som heter chilli som är snart 5 år och som är världens mysigaste katt! Vi valde sibirisk ras för att min son är allergisk mot katt och vi hade hört oss för, att den sibiriska rasen tålde många allergiker och vårt fall har det stämt, min son har inte visat någon allergisk reaktion under dessa fem år 🙂 Och inte bara det, vilken härlig katt den sibiriska katten är, pigg, alert, social och femonenal på att hoppa!!!
  Lycka till med utställningen!
  Nettan

 2. Hej Nettan!
  Så roligt att du tycker om min blogg. Hoppas du fortsätter läsa den om du varit in för första gången i dag! Jag försöker skriva varje söndag och lägga ut den framåt kvällningen. Roligt också att höra att du har en sibirisk katt därhemma, för då vet du liksom hur vi är. Våran husse är också känslig för vissa katter men klarar oss utan problem. Hälsa din Chilli så gott, tills vi hörs igen! Tack också för lyckönskningarna till utställnigen. Vi ställer upp mest på skoj och för att jag ska kunna berätta lite om hur det är att sitta i buren en hel dag!
  Tassekram Triton

 3. Nu har jag tittat igen på en massa bilder på er och lite andra djur, bl.a. såg jag en annorlunda häst, med håriga ben.
  Det är ingenting på teve just nu, och inte förrän i morgon kan jag hämta ett paket med garn, jag skall försöka göra en Shetland tröja till min son, det vet han ingenting om.
  Det känns lite småroligt att prata med en vacker katt, jag har kanske lite behov av att prata om ingenting.
  Jag har hamnat i Norberg av en dum anledning, och jag vill till Norrtälje eller någon annan stans i närheten av Stockholm, tillbaka till Järfälla kommer aldrig att gå, och i Norrtälje är det nog inte så lätt heller. Men Norberg är inte så snällt om jag säger så.
  Nej god natt nu katter vackra
  Rose-Marie

 4. Hej igen Rose-Marie!

  Roligt att du tycker om att kolla på bilder på oss bröder och våra vänner. Matte och jag tycker det är roligt att läsa alla kommentarer, och det är så sant att man ibland bara behöver prata av sig om ingenting för att må bättre.
  Matte hälsar och hoppas att du hunnit hämta ditt garn i dag och kommit igång med stickningen. Här har det regnat i natt, och är fortfarande väldans blött ute, men nu skymtar jag solen bakom molnen.
  Har en fortsatt bra dag, så hörs vi igen på söndag!

  Tassekram Triton med bröderna Artemis och Febus

 5. Men åhhh så söt och go ♡ ♡ ♡ . Förstår att du är lite fundersam och rädd. Det är inte så lätt när man blivit en lite äldre gentleman med förändringar. Men du ska se att det blir jätte bra. Prinsen reagerade exakt lika när Molly och Nelly flyttade in hos oss. Nu går det jätte bra.
  Massor med kramar från Prinsen, Findus, Molly, Nelly och mig och Grattis till nya missen♡♡♡♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *