Solen lyser även…

Vänd upp nosen, blicka mot skyn och känn vårvintersolens första ljuvliga strålar smeka din kind! Det gjorde jag i veckan, då den äntligen nådde in på gården till lillstugan och ljugarbänken kom fram!

Bröderna var inte sena att hänga på, och snart hade Febus och Mini-Vinnie hittat sin favoritplats. Det riktigt syntes hur solen tog på snön, som sjönk ihop och försvann ur buskarna på bara någon dag.

Artemis, som haft sommarpäls hela vintern, börjar tuffa till sig ordentligt nu när vinterpälsen börjar ta form. Likt en präktig nallebjörn njöt han i solen och såg ut som han nyss lämnat idet!

En vecka att minnas, som den bästa hittills i år. Tänk ändå så mycket lycka och glädje solens första strålar kan sprida. Småbröderna fick snudd på vårkänslor och min gamla vinterdepp blev ett minne blott!

Tassekram Triton med bröderna Artemis, Febus och Mini-Vinnie

6 svar på ”Solen lyser även…”

 1. Visst får vårsolen livsandarna att vakna! Det är ju heeelt underbart, hoppas ni får fortsätta att njuta av solen hela veckan!
  Puss på nosarna från Signe och Anna

 2. Härligt att läsa att även ni till slut får lite sol att njuta av. Visst blir alla piggare då den tittar fram. Idag här även vi i Skåne haft en alldeles härlig förkänning av våren med sol och hela 9 grader. Bara att njuta som ni ju gör på den fina ljugarbänken med goa filten som värmer underifrån. Jättefina bilder på söta bröderna som vanligt. Kram till både er o husfolket .

 3. Ja go´vänner, nu går det åt rätt håll igen, fast i går kom det nästan en decimeter snö! Men ett steg bakåt, och två framåt, är precis som det brukar vara innan våren tar över för gott! Ha det så bra tills vi hörs igen!
  Tassekram Triton

 4. Helt underbart har det varit, men igår kom massor av snö! Så ljugarbänken står snötäckt och tom och väntar på oss bröder till nästa gång! Kanske redan till helgen, då det utlovas ”plussisar” i solen, och vi har faktiskt haft närmare 10 grader varmt här med! Allt gott till er tills vi hörs igen!
  Tassekram Triton

 5. Tack för det söta Signe och matte Anna! Härligt var det så länge det varade, men blev ett plötsligt avbräck i solandet, då vi fick nästan en decimeter snö i går. Fast till helgen utlovas ”plussisar” i solen igen! Ha det så gott tills vi hörs på nytt!
  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *