Gott Nytt År go´vänner

Julen sjunger på sista versen och ett nytt år står för dörren. Alltid lika spännande med allt det bär med sig på vägen från vinter till vår, sommar och höst!

I år har vi bröder verkligen myst oss igenom julhelgen. Mesta tiden har vi trängts med husse och matte i soffan, medan vi tävlat om favoritfåtöljerna framför tv-apparaten.

Arla morgonstund och sena kvällar har vi varit ute och busat medan det varit mörkt. Sedan har vi kollat på djur och natur i tv-apparaten mellan skidåkning och trav.

Ministingen har förstås inte kunnat hålla sig utan fortsatt busa med sina sidenband i mysfåtöljen. Vi andra har däremot suttit som tända ljus så fort vi fått på oss våra traditonella rosetter.

Nu firar vi nyårsafton och gläds åt att det äntligen är ett förbud mot privata raketer och fyrverkerier på gång. Hoppas verkligen det bidrar till ett stilla finstämt firade redan i natt!

Medan vi sitter inne i värmen och njuter, tänker matte och jag också på alla de djur som tassar ute i kylan. Låt oss lova varandra att aldrig svika en hungrig frusen liten varelse som kommer i vår väg!

Ett nyårslöfte gott som något, och tänk också på alla små och stora ”pippisar” lite extra så här i nyårstid. Bollar av oxtalg utan nät, nötter och solroskärnor älskas av alla här hemma.

Med dessa små önskningar i all vänlighet, tackar vi bröder för oss för i dag. Och bara några skälvande timmar kvar, av det gamla året, önskar vi er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

8 svar på ”Gott Nytt År go´vänner”

 1. Så fina ni är i era rosetter hela bunten, önskar er alla ett Gott Nytt År ! Vi stannar helst inomhus och kurar i värmen för det är inget kul väder alls. Smällarna bekommer inte oss men tänker på alla hundar mm som far illa med dessa ständiga explosioner överallt.
  Tassekramar från Milou & Nellie m bistånd av husse o matte.

 2. Gott Nytt År Triton!
  Önskar även dina bröder detsamma. Matte Pia och husse Putte får oxå en hälsning om ett riktigt bra och underbart år 2019!!
  Glädjer mej med att läsa din blogg,alltid.
  De fina rosetterna är ljuvliga!!
  Er päls så fantastiskt. Hälsa matte det..
  Ta nu hand om varandra och pippisarna och igelkottar..
  Kram /Lena

 3. God Fortsättning önskar vi er och hoppas att nyårsaftonen blev så lugn och fin som ni önskade ❤️❤️❤️❤️
  Nyårspussar från Signe och Anna

 4. Så fina ni är i era rosetter ?❤️
  Hoppas det blir ett riktigt Gott Nytt År!

 5. Tack söta rara Milou och Nellie, och husse och matte med förstås! Vi bryr oss inte heller om smällarna, men vi kan inte förstå vad det ska smällas för. Det är ju jättemånga som lider och blir alldeleles skräckslagna när oväsendet drar igång. Hoppas innerligt att det blir förbjudet för privat bruk! Alla här hemma hälsar så gott!
  Tassekram Triton

 6. Tack goa rara Lena! Du gör oss alltid så glada, och vi väntar på att du ska dyka upp här hemma! Önskar dig allt gott från oss alla, och hoppas du lyckas med allt viktigt vi vet att du företar dig! Vi ses och hörs, snart hoppas jag!
  Tassekram Triton

 7. Nyårs- och trettonhelgspussar tillbaka till er söta Signe och matte Anna! Vi firade in det nya året tyst och lugnt och hade det jättefint! Lyssnade till sist med husse och matte på kyrkklockorna på radion. Vi alla här hemma önskar er allt gott på det nya året!
  Tassekram Triton

 8. Tack rara Gunbritt, Fia och Sture! Vi alla här hemma hoppas på fortsatt vänskap och önskar er alla tre ett riktigt fint 2019!
  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *