Snart är julen här


Julen står för dörren, och vår önskan ser ut att gå i uppfyllelse!  För i skrivande stund faller nu de ljuvligaste vita flingor, och lägger sig som ett mjukt täcke, ovanpå de gamla isiga resterna från förra veckan.

Så för oss bröder är julen räddad redan innan den börjat! Men någon julefrid råder inte ute på gården, då den frusna gatan här utanför håller på att grävas upp och får Mini-Vinnie att göra stora ögon.

Fast ingenting kan hindra oss att vara ute och mysa i nysnön. Artemis kommer med svansen i vädret, efter att ha kikat på gatuarbetarna, genom en springa i staketet, och sett att de är snälla. 

Febus är som vanligt både busig, nyfiken på och skeptisk till dunkandet utepå gatan. I gförmiddags tjatade han sig ut på allmänningen, för att  kolla, men blev så rädd att han satte sig som förstenad utanför grinden. 

Lite i förskott önskar vi er alla en riktigt God Jul med några små varningens ord. Tänk på att de allra flesta julblommor är giftiga och att det allra mesta på julbordet är olämpligt att äta för oss katter!

Men det tackar vi för i dag och önskar er allt gott inför stundande storhelger. Vi kommer förstås tillbaka mellan varven och hoppas förstås också att ni tittar om ni får en stund över!

Tassekram Triton, Artemis, Febus och Mini-Vinnie 

16 svar på ”Snart är julen här”

 1. Fina bilder på er alla som vanligt ?
  Önskar er alla en riktigt god jul ??⛄️

 2. God Jul underbara bröder och även till er personal förstås ??
  Julpussar från Signe och Anna

 3. Kära govänner, klart det alltid finns tid att kolla in hur ni har det. Det är en glädjestund att fröjdas åt fina bilder på er vackra grabbar o läsa mattes underfundiga och kloka texter. En riktig God Jul på er alla från Milou o Nellie med husfolket.

 4. ?En riktigt god jul och ett gott nytt år önskas er allihop av oss i Kalser?
  ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

 5. Låter bra go´vänner! Då ses vi snart igen! Alla här hemma hälsar så gott och önskar God Jul till er! Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *