Dagen efter – dagen efter…

I dag är det dagen efter – dagen efter –  och jag är på banan igen efter min årsdag! I måndags fyllde jag nämligen i alla hemlighet nio år och  började fira ute  i månskenet redan  på efternatten.

 

Matte lät mig hållas då det var mitt födelsedygn. I förmiddagssolen låg jag sedan  och såg frosten smälta bort på gräsmattan.  Lite smått och gott hade jag redan fått, när jag överraskades av grindklockans plingande.

 

Där ute stod mina härliga vänner,  Britt Inger och Hans från Gävle, med rosor och presenter! De överraskade oss alla på min dag i fjol, och tycker som jag att traditioner är till för att hållas.

 

Vi fick en heldag tillsammans och jag ännu en oförglömlig födelsedag. Rosorna var till mig, som älskar att äta dem,  och det spännande innehållet i silverväskan fick Mini-Vinnie och vi andra dela som bröder.

 

Artemis var på hugget och tog både tassar och tunga till hjälp för att utforska påsarna med godsaker  av alla de slag. Och tänk längst ner på botten hittade han en pälssvans och en fladdermus i precis rätt färg.

 

Febus lät oss andra hållas tills det blev hans tur att undersöka godsakerna.  Han tog som alltid i med ”hårdhandskarna” och blev så upphiad att han började busa och peta ner den ena påsen efter den andra på golvet.

 

Där satt bröderna sedan och gottade sig med  flera sorters Orijengodis, Partymix och Forti Flora, som det är absolut bästa nyttogodis vi vet. Och jag fick äntligen en alldeles egen mysstund med mina älskade rosor.

Vi firade till sent på kvällen.  Så  i går var det dagen efter för mig som varit ute även natten innan! Jag var helt slut och kom inte ur sängen förrän halv tolv på förmiddagen.  Men nu är jag som sagt på banan igen!

Dagen efter- dagen efter – men bättre sent än aldrig hoppas jag och bröderna här hemma och önskar er alla en trevlig Halloween!

Tassekram Triton med bröderna Artemis, Febus och ”Mini-Vinnie”

 

 

 

16 svar på ”Dagen efter – dagen efter…”

 1. Grattis i efterskott på Din dag Triton!!! Så vackra bilder från ett härligt firande vi får se i bloggen. Härligt med överraskningar ??
  Happy halloween och trevlig fortsättning på veckan!
  Nospussar från Signe (också 9 år) och Anna

 2. Ett sånt underbart födelsedagsfirande du haft och fattas bara <3 Hela 9 år det skäms inte för sig och lika god och grann som den dagen du föddes det är vi övertygade om. Hjärtliga gratulationer från oss tjejer här nere i södern med nospussar o tassekramar från Milou o Nellie med husfolk.

 3. Grattis goaste Triton ????❤️
  Vilken mysig födelsedag du hade!
  Vi önskar er alla en skön helg

  Ikväll åker Nilla för att träffa sin fästman och förhoppningen är att vi har ett gäng kattungar i början på nästa år ?✊?

  Hon ska stanna hos honom några dagar undrar hur vi här hemma ska klara oss utan henne ? kommer att bli sååå tomt!

 4. Tack sötaste Signe och matte Anna! Då vi är lika unga kan väl du Signe vara min hemliga fästmö på nätet! Vi hade det jättemysigt, och vännerna från Gävle är verkligen för härliga. Åka så långt i på vinterväg för att fira lilla mig!
  Trevlig Halloweeen, och fin fortsättning på veckan, från oss alla tillbaka till er!
  Tassekram Triton

 5. Tack sötaste fästmöarna Milou och Nellie och husfolket med. Åren går och jag fattar inte vart de tar vägen! Men en mysig födelsedag hade vi här hemma i alla fall.
  Nu gäller det att försöka hålla formen ett år till! Mycket motion och mindre mat, brukar rekommenderas av de lärde. Ha det nu så gott och trevlig Halloween!
  Tassekram Triton

 6. Tack finaste Alyza, Dahro, Nilla och husfolket därhemma! Vi hade en toppendag och önskar er en trevlig Halloween och skön helg tillbaka!
  Hur ni ska klara er utan lilla Nilla i flera dagar går däremot över mitt förstånd. Fast den som väntar på något gott… Och småttingar är ju det sötaste som finns!
  Vi här hemma håller tasar och tummar för Nilla och fästmannen och ser frm emot att få höra och se mer! Alla här hemma hälsar!
  Tassekram Triton

 7. Ett stort grattis i efterskott till dig vackra Triton.. Förstår att ni alla hade en underbar födelsedag / dag.. Mysigt med rosorna.. Och som alltid, jättefina bilder på er.. Kramar i massor till er och glad Halloween ?????❤️❤️??

 8. Stort GRATTIS i efterskott då, jag är ju sen som vanligt men bättre sent än aldrig. Du vet att jag inte kan göra något på knappebordet utan min ständige sekreterare och hon verkar gått i strejk, inte tid med et nu har jag hört nästan hela veckan.

  Förstod väl att du mumsade på rosor och andra gotter, vilket trevligt besök du fick som hade så mycket gotter med så dina bröder fick vara med på ett hörn. Sen förstår jag att du var sleten efter att firat ett helt dygn, med nattvaket ute på gården också.

  Själv har jag fullt sjå att skälla på Kurre som tar sig friheter uppe på altanen, han tror tydligen att han får göra som han vill, så då måste jag bara säga ifrån. Annars har jag spårat rådjur och hare som tydligen börjat ta vägen över gården ner mot ån, tur att Lillhussen är förstående men matten hon väljer andra vägar inne på gården, så jag inte kan snosa så mycket, hon säger att när du är ute så måste du se till att få dina ettor och tvåor gjorda, för jag har inte tid att kuta ut och in med dig hela dagen, fiskärring.

  Hoppas att du fått värme ut också, här var det hela +6,7 grader i morse och det tackar vi för, men den där pingvin vinden hade ju kunnat hållit sig borta, för jag gillar inte när det friskar i, hihi. Ha nu en härlig vecka och hoppas att ni har lite lä inne på er mysiga gård.

  Russelpussar i mängd.

 9. Ååååh, hemlig fästmö ❤️❤️❤️ Självklart finaste Triton. Signe, lite generad men mycket lycklig nu ❤️❤️❤️

 10. Ett sent men stort tack goa rara ni alla i Kolmårdsskogen. Vi hade en jättefin dag, och rosorna hänger med än! Kramar i massor tillbaka till er. Alla här hemma hälsar!
  Tassekram Triton

 11. Tack bäste Felix, och förlåt att jag inte svarat. Vet bestämt att jag kommenterat ditt bus med Kurre, men måste ha klickat bort på något vis! Nu hoppas jag att ordningen är återställd, och att du vet att jag alltid blir lika glad när du skriver.
  Låter som du har det spännande med skogens vilda djur hemma på gården. Vi har rena vårvädret här och nästan 10 grader varmt. Nu skiner till och med solen lite på oss igen efter det eviga grådiset. Ha det så gott tills vi hörs igen! Alla här hemma hälsar!
  Tassekram Triton

 12. …och lika lycklig är jag sötaste Signe! Puss i smyg så ingen ser det! Blir lite mer spännande då!
  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *