Heta matcher mot King Kockero

 

Sommar, sol och lata dagar med småbröderna på språng lite varstans! Det ger matte och mig lite extra kvalitetstid att busa och gosa med bara varandra.

 

Därför får bloggen den här gången göra skäl för namnet, Veckans Triton, då jag är den enda som älskar att hjälpa matte ansa de taggiga rosorna.

 

Soliga dagar och ljusa nätter gör dock oss båda lite dagvilla! Så  jag hoppas ni står ut med att jag klickar en och annan dag med mitt älskade skrivande.

 

Det är ju både semestertider och VM i fotboll, så säkert är det fler än jag som tappat den sedvanliga rythmen i vardagslivet när nu sommaren är som bäst.

 

Själv blir jag alltid lika busig den tiden på året, och jag bara älskar att gå heta sparkmatcher mot min gamla outslitliga Kong Kickeroo med svart svans.

 

Och på tal om svans önskar jag er allt gott,med den här lille godingen,  som på avstånd stulit husse och mattes hjärtan och lockar dem ut i skogen om kvällarna!

Tassekram Triton med bröderna Atemis, Febus och Mini-Vinnie

 

8 svar på ”Heta matcher mot King Kockero”

 1. Vad är det för festliga grej du har, själv har jag ett gäng platta djur, så långa att man måste vika dem tredubbla för att få med sig dem, dessa bär jag runt på och slänger med, hihi.

  Tjusiga rosor du skulle bara höra mattens avgrundsvrål, hon bara älskar rosor, så hon är allt lite avis på dig Triton som får ansa rosorna. Fast hon och jag förstår dig, det är skönt att inte anstränga sig allt för mycket i denna värme, matten och jag var nyss ute men det är så varmt så vi orkar knappt gå, det blev bara en liten sväng så jag fick göra mina ettor, hihi.

  Förstår att matten och hussen har smält inför denna ståtliga räv, matten är rädd om den som finns här och brukar kasta ut lite godsaker åt den. Hon säger att det är jättebra att ha en räv som granne, för den håller undan sorkar, möss och även ormar, det sistnämnda är matten inte alls förtjust i.

  Ni får ha det så skönt i solen, men se till att dricka mycket vatten.

  Russelpussar i mängd.

 2. Underbar bild på räven ?
  Skönt att du och matte får lite egentid ☀️??
  Klart du får skriva när du vill och hinner.
  Alltid lika kul att läsa och se dom fina bilderna oavsett vilken dag det är skrivet ?

 3. Så vackra blommor ni har! Passar alldeles perfekt som inramning till så fantastiska katter som ni ❤️ Och lille räven är ju för söt.
  Allt gott med nospussar från Signe och Anna

 4. Min Kong Kickeroo är en avlång kudde med mjuk svart svans. Den är stoppad med något som doftar jättegott, och gör mig lite vild och galen! Det var storebror Nisse, som tog hand om mig när jag var liten, som fick den här kudden att gosa med på äldre dagar.
  Jag tog över den efter honom, och använder den både som kudde att vila huvudet på och motståndare när jag behöver avreagera mig. Kongen är bra och tål hårda tag! Jag kan lova att den får en riktig omgång, när jag greppar den mellan framtassarna och sparkar loss med baktassarna.
  Rosor är mina älsklingsblommor med, och jag kan lova matten din att det kommer fler bilder efter hand som knopparna slår ut. Och visst är den lilla rävungen söt, där den står och tittar på matte! Ha de så gott allesammans tills vi hörs igen!

  Tassekram Triton

 5. Visst är han för söt den lille rävungen! Förstår att husse och matte smiter till skogen i förhoppning att få se honom och hans syskon! Det får de så gärna för Artemis och jag får vara ensamma ute och vakta gården medan de är borta!
  Jag älskar att skriva, men blir som alltid lite dagvill på sommaren. Känns tryggt att du och de dina har förståelse för det. För ni trogna läsare betyder ju allt för mig!!! Matte och bröderna hälsar så gott!
  Tassekram Triton

 6. Nospussar tillbaka till er, söta Signe och matte Anna, som förstås är lika söt med! En fin sommarvecka önskar vi alla här hemma er, medan vi fortsätter att ansa rosorna. Taggigt men tacksamt, för de nya späda skoten smakar gudomligt!
  Tassekram Triton

 7. Hej på dig Triton!

  Vilken gullig rävunge matte har fångat på bild! Det är inte så konstigt att den kan locka ut både husse och matte i skogen varenda kväll.
  När jag såg den bilden kom jag att tänka på min Totte, som var här kring huset för tretton år sedan, och som till och med fick vara med i mattes blogg, med bild och allt.

  De senaste veckorna har vi sett en kattuggla kring huset flera gånger. Härom dagen kom grannkatten springande nerifrån skogen och la sig platt på marken, och strax efter kom ugglan flygande. Den gjorde ett par varv i luften ovanför katten och flög sedan iväg, men katten låg kvar en bra stund innan han smög sig hemåt. Undrar just om katten kan ha provocerat ugglan på något sätt, för ugglan lär knappast ha kunnat se katten som ett byte.

  Hälsningar och kramar till er allihop från oss i ett väldigt solvarmt Kalser!

 8. Jo nog är rävungen gullig minsann, och det är en hel familj, med mamma räv och fyra småttingar, som husse och matte träffat på i skogen. Första gången de såg familjen var ungarna så fulla av lek att de inte märkte någonting. Nu går de mer åt var sitt håll, men är alla lika friska och fina och mamman med.
  Tänk att du och matte varit vänner så länge, och så skoj att din Totte fick vara med i bloggen. Låter jättespännande med ugglan som smyger omkring i luften runt huset hos er. Grannkatten hade sannolikt gjort något ofog eftersom den blev jagad av ugglan och rädd också!
  Ha det så gott tills vi hörs och ses! Kramar och tassekramar till er alla tre!

  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *