Efter regn och blåst kom solsken

 

Förberedelsedagen regnade bort, så småbröderna Mini-Vinnie och Febus fick tjuvstarta firandet under tak på farstukvisten!

 

Men sedan blev det bättre och bättre, ju längre helgen led, och så småningom tittade den alltid lika efterlängtade solen fram.

 

Fast hela midsommarafton blåste det nordanvindar,  så vi var nära att följa med, och Febus päls stod som alltid på ända!

 

Artemis tog firandet med ro, tills det värsta blåst över, och inväntade kvällen innan han tog trädgården i besittning.

 

Mini-Vinnie gjorde Artemis sällskap i skymningen frampå nattkröken, när solen äntligen gick till vila en liten kort stund.

 

Febus var som vanligt på bushumör, och höll koll på allt som rörde sig i buskarna från den finurliga utkikspallen.

 

Artemis höll koll vid grinden, där en svartvit utomjording skapade oro då den smög omkring och jagade våra lillpippis.

 

Stoltast av alla  att få fira  med krans var förstås Mini-Vinnie, som är yngst och upplevde sin tredje midsommar!

 

Till slut kunde jag som är äldst bara ligga och njuta och summera årets helg, som blev lika trivsam och minnesvärd som alltid för oss alla!

Tassekram Triton med bröderna Artemis, Febus och Mini-Vinnie

 

 

4 svar på ”Efter regn och blåst kom solsken”

 1. Matten och jag sitter här stumma av beundran över hur tjusiga ni är eller var ska jag väl säga, förstår att det blåste hos er, här var det regnstorm. Jag var ute snabba vändor, inget roligt alls, bara +8 grader nästan hela dagen, matten hade den goda smaken att köra värmepumpen och där den blåser värme placerade jag rumpan, hihi.

  Matten tittar avundsjukt på era vackra kransar, bara hon inte får några dumma idéer, för något sånt vete fåglarna om jag vill ha. Då kommer väl getingarna och slår sig ned på mig i tron att jag blivit någon anhalt för blomster, hihi.

  Ni får ha det så mysigt nere i er härliga trädgård, hoppas att ni också fått bättre väder, idag har det varit varmt hela dagen och solen har lyst på oss.

  Russelpussar i mängd

 2. Låter som en ljuvligt skön midsommarhelg och så fina ni är i era kransar. Ha en fortsatt skön sommar!
  Puss på nosarna från Signe och Anna

 3. Tack bästa Felix för dina fina ord om oss midsommarskrudade bröder. Det började som sagt blött och blåsigt, men slutade i strålande sol! Och nu är värmeböljan på väg igen. Var faktiskt nära 20 grader varmt, när matte kallade in oss strax före midnatt i går kväll!

  Du skulle säkert vara jättestilig i en färsprakande blomsterkrans, så det är nog något för matten att fundera på till nästa år. Och några getinar har vi knappast sett skymten av än. Här är det humlor och bin som surrar nästan dygnet runt.

  Ha det så mysikgt däruppe ni med, och tack för alla intressanta väderrapporter vi får här i bloggen från er. Tack vare dem har vi koll och kan berätta för vänner och bekanta hur det ser ut uppe i fjällvärlden.

  Ha det så gott ni med tills vi hös igen! Nu går vi ut i solen och njuter hela dagen! Matte och bröderna hälsar så gott!

  Tassekram Triton

 4. Pussar tillbaka till er, söta Signe och goa matte Anna, och tack för alla fina ord. Ni må tro vi fick många beundrande blickar!!!
  En fortsatt fin sommar önskar vi er tillbaka, och hoppas förstås ni tittar in till oss då och då mellan varven i solstolarna! Matte och bröderna hälsar så gott!
  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *