Ett axplock till för er som vill

Ett helt år kvar till nästa midsommar, och vi vill hålla kvar den härliga stämningen under kranshelgen. Så här kommer ett axplock nya bilder om ni känner för att hänga med!

 

Börjar med busfröet Febus, som älskar att stila! Lyckligtvis gör han det lika gärna med blomsterkrans i gröngräset som på staketnocken förra sommaren.

 

Sötaste broder Artemis får allas hjärtan att smälta. Men jag kan avslöja att skenet bedrar, och att han inte alltid är så oskyldig som han ser ut att vara!

 

Världens raraste minstebror bror är Mini-Vinnie, som har ett hjärta av guld och saknar motstycke! Det finns helt enkelt ingen som han i hela kattvärlden!

 

Själv är jag som jag är. Störst, bäst och vackrast, om jag får säga det själv. Självklart med glimten i ögat, men jag väger i alla fall tyngst på vågen!

Tassekram Triton

8 svar på ”Ett axplock till för er som vill”

 1. Heeeelt ljuvliga hela bunten, men han den oskyldige har nog en särskild plats, och Mini-Vinnie… Och Febus… Och självklart störst, bäst och vackrast! Ni är oemotståndliga allesammans! Så det så! Nospussar från Signe och Anna

 2. Hej Signe och matte Anna!

  Tack för alla rara ord! Jag har förstås skrivit med glimten i ögat även när det gäller de tre bröderna. Låter alldeles jättebra att ni tycker vi är oemotståndliga! Det är allt du med Signe, och har hen hel beundrarskara här! Så känn dig stolt sötnos! Nospussar tillbaka förstås!

  Tassekram Triton

 3. Hej go´vänner i Österå!

  Ni är allt bra underbara ni med, så då sitter vi i samma båt som det så vackert heter! Pussar och nospussar tillbaka och ha det så gott tills vi hörs igen! Snart kommer värmen har väderfolket i tv avslöjat i dag! Hpppas innerligt att det håller vad det lovar!

  Tassekram Triton

 4. Vilka fina bilder. Ni är nog de finaste missar som finns. Ha en fortsatt fin sommar finaste pojkarna-
  Tassekramar Tusse, Leo och matte Lotta

 5. Hej hela gänget i Fiskarbo!

  Nu är jag lite sent ute, men tack för alla rara ord om oss bröder! Och Tusse och Leo, ni är allt lika finast ni med!

  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *