Väldigt billiga just nu!!!

 

Vi är väldigt billiga just nu. Kostar inte många kronor om någon händelsevis skulle vilja ta hand om oss!  Enda kravet är att vi får följas åt och garanteras personlig service dygnet runt alla dagar i veckan!

 

 

Om det är mattes handled som spökar eller vårkänslorna som svallar vågar jag inte säg bestämt. Troligtvis är det både det ena och det andra, då handleden gjort att det blivit snålt med promenader i vårvädret.

 

 Det har i sin tur medfört en massa lagrad överskottsenergi, som måste ut på nätterna. Ska villigt erkännas att jag är husets värsting och tvingar upp matte, för att släppa ut mig, både två och tre gånger per natt!

 

Artemis fortsätter sin höghöjds-träning och har upptäckt att paradisträdet är suveränt att sitta i och hålla koll. Det händer mycket i luften nu, då trutarna anlänt och berättat att vårt trogna fiskmåspar är på väg!

 

Annars är det mest den stora katten, som husse och matte träffade på i skogen, som varit på tapeten den här veckan. Inte för att jag tycker den ser så märkvärdig ut på bild, fast lite större än mig är det kanske ändå!

 

Vår goaste vän Trashanken fortsätter att imponera och är borta längre och längre stunder med sina kajkompisar. Det känns så gott att se att han är accepterad, som en i flocken, trots sin tilltufsade fjäderdräkt.

 

 

Och sist men inte minst ännu ett glädjebesked. Den lilla duvungen, som matte letade efter när hon vurpade, har börjat pröva sina vingar! Fortfarande tar det både tid och kraft att lyfta, men i går visade den stolt upp sig på uthustakets nock!

Tassekram Triton med bröderna Artemis. Febus och Mini-Vinnie

16 svar på ”Väldigt billiga just nu!!!”

 1. Men vad händer jag köper er gärna här får ni vara ute och inne full service garanteras, mycket mys God mat och omsorg, fast jag tror nog att matte bara skojar med er när hon inte mår så bra. Hoppas mattes hand blir bättre och ordningen återställs. Annars står erbjudandet kvar?. Ta det lugnt och ha en skön vecka. Nospussar Lisa o Smulan ????????❤❤❤❤

 2. Oj då, så det kan bli! Hoppas mattes hand snart mår bättre så att promenaderna kan bli fler och nattsömnen bättre ?
  Härligt att se att pippisvännerna verkar må bra ??
  Imorgon kl 11.29 är det vårdagjämning, det gillar vi!
  Puss på nosarna från Signe och Anna

 3. God kväll Lisa och Smulan!

  Tror visst matte fick kalla fötter! Hon sitter med raggisarna på nu och ser allmänt frusen ut. Vi har fått kokt fisk och spraygrädde, och sedan vi har myst tillsammans i soffan hela kvällen!
  Hon har gång på gång talat om att vi är guld värda, och det som gör livet värt att leva för både husse och henne! Hon hälsar och tackar så jättemycket för erbjudandet och är tacksam att det står kvar!

  Tassekram Triton

 4. God kväll Signe och matte Anna!

  Ja, det hoppas vi med, för matte trodde väl aldrig jag skulle skriva det hon muttrade halv-tre i natt. Det är ju sådana där grodor som säkert hoppar ur munnen på de flesta mattar ibland. Hur skulle hon kunna mena det!!! Hon som inte kan lägga sig och sova utan att ha nattat oss alla fyra!
  Och hur skulle matte kunna ta hand om, och hålla koll på, alla pippisar som behöver hjälp utan oss. Och hur skulle vi kunna skiljas från husse och henne!!! Ja det kan man fråga sig, och nu ser vi fram emot en solig vårdagjämning. Men först en natt full av kärlek och bus!

  Tassekram Triton

 5. Hahaha!! Ni håller matte och husse sysselsatta!!.Och vilken kisse som ni har på bild dom är verkligen fina,vilken glädje att få se ett lodjur!!. Fast du och dina bröder är ju finast förstås!!. Här hade vi påhälsning av 2 tvättbjörnar som klättrade upp i en palm. Nu får ni ha en härlig vårvecka. Många kramar från Amerikatt.

 6. Hoppas verkligen att mattes hand blir bättre snart. Förstod att matte skulle ångra sig. Hon skulle aldrig kunna lämna er till någon annan. Spraygrädde o kokt fisk. Vilket kalas!!
  Ingen skulle kunna ta hand om er och alla andra djur som matte/husse gör. Inga kan ta hand om matte/husse som ni gör. En härlig vecka önskar Sessan o jag er. Snabbt tillfrisknande med mattes hand. Sessan skickar en nospuss till handen. Hoppas ni inte tar illa upp. Har pratat så mycket gott om matte att Sessan tycker hon känner matte.

 7. Har lika billiga tjejer här hemma! 😉 En har bestämt att mat ska serveras senast kl 5! Ja, på morronen! Matte påstår att det inte går att ha torrfoder framme för då äter den damen som inte behöver så mycket för att rulla fram tills det tar slut o fortsätter när det är påfyllt! Märks direkt på visst midjemått! 🙂 Men som sagt hämnden är ljuv! Då ska frukost serveras lååångt tidigare än matte tycker (som serverar vid 6) 😀 Den andra madammen hittar matte nya sår på de mest konstiga ställen mest varje dag. Nej, inga stora saker mest ser det ut som den flygande maran lyckats riva sej på saker som matte inte riktigt vet vad det är! Men lever man på hög höjd o kastar sej handlöst ner därifrån så kan det ju gå fel ibland! Hon verkar då inte bli rädd utan fortsätter sin höghöjdssatsning! Kram på er alla! Å hoppas mattes hand blir bra snart så ni kan ut på vårpromenader!

 8. Visst är det vårfnatt i missekropparna nu, här hemma busas det så mycket så saker flyger all världens väg och det är bara att huka sig när de kommer flygande, men det är det värt för de bjuder på så mycket skratt samtidigt ? Har dock turen att jag inte blir väckt av dem allt för mycket. Hoppas mattes handled blir bättre snart!

 9. God förmiddag Vivianne!

  Ja, vi håller husse och matte i form, och den där grodan, som hoppade ur munnen på henne härom natten, trodde hon förstås att bara jag hörde! Men ack vad hon sig bedrog, då jag lovat berätta allt i min blogg!!!
  Och kan du tänka dig i natt har vi sussat sött alla fyra bröder tillsammans med husse och matte! Bara väckt henne, gosat och tiggt lite godis i sängen, men det tycker hon om bara vi inte lever rövare och jag spelar element tills hon tvingas släppa ut mig.
  Den stora katten i skogen tycks vara väldigt svår att få se, kanske lite som era tvättbjörnar. Vårdagjämning i dag och det snöar för fullt! Ha det så gott tills vi hörs igen!

  Tassekram Triton

 10. God förmiddag Sessan och matte Ritva!

  Det går sakta men säkert framåt med handleden, och det var som sagt en groda som hoppade ur munnen på matte härom natten när hon trodde att bara jag hörde. Jag har bett henne om förlåtelse för att jag skrev det där och fått låna hennes älsklingströja att mysa på i fåtöljen under förmiddagens snöväder.
  Så en fin vårdagjämning och fortsatt härlig vårvecka önskar vi er med en puss i smyg till Sessan!

  Tassekram Triton

 11. God förmiddag Kerstin!

  Ser att du varit uppe i ottan och skrivit, och förstås redan serverat den morgonpiggaste av dina fröknar frukost. Det där med fri tillgång på ”knaprisar” kan vara ett problem, fast här är vi så märkvärdiga att vi bara äter dem nyss framsatta.
  Skönt att få veta att det är fler än vi som är billiga just nu!!! Det var ju bara en groda som hoppade ut mattes mun på lördagsnatten och som hon förstås menade skulle stanna mellan henne och mig. Fast jag undrar om det inte är fler mattar, som muttrar så där över sina älsklingar ibland.
  Den där flygande maran du har verkar vara en passande kompis till Febus. Han är suverän på att hoppa högt och slå knut på sig själv i luften! Och även Artemis ägnar sig med stort intresse numera år höghöjdsträning.
  Ha det nu så gott i snövädret, vårdagjämning som det är och allting!

  Tassekram Triton

 12. God förmiddag Mari!

  Det är tydligen så här det ska var, när det nu idag är vårdagjämning och allting. Men det tänkte ju matte inte på härom natten, då hon muttrade några mindre väl valda ord till mig och trodde de skulle stanna där.
  Men jag är som jag är och kan inte hålla tyst. Fast jag nästan ångrar mig nu, när inga andra mattar erkänner att de visst säger både ett och annat i smyg! Men gjort är gjort och nu ser vi fram emot våren! Ha det så gott medan de dina flyger högt och lågt med vårfnattet i kropparna.

  Tassekram Triton

 13. Vad skönt att det går framåt. Sessan blir alldeles till sig när hon får pussar i smyg men älskar att få dem.
  Många kryakramar till matte!! Buffar med huvudet till er alla.

 14. Hoppas matte känner sig bättre snart!!!! ?Kram?

  Att matte sa som hon gjorde är inget ovanligt det tror jag alla som har djur säger ibland ?
  Men det är som sagt något man säger inte nått man gör/ menar i verkligheten ?

  Fast vi med två ben gillar att sova på nätterna, kan bli lite griniga annars så var snäll och låt matte sova speciellt nu när hon har ont!!!

  Fina bilder som vanligt på er snyggingar och på pippisar med.
  Ha det så gott och ta hand om matte nu ????

 15. Hej igen

  Tack goa rara ni, Sessan och matte Ritva! Vi buffar alla tillbaka och matte hälsar så gott!

  Tassekram Triton

 16. Hej Alyza!

  Ett lite sent svar, men så mycket större tack för dina rara ord. Det värmer verkligen att höra att fler hussar och mattar säger en massa saker, som de inte menar, när vi spårar ur på nätterna!
  Ångrar nästan att jag berättade, men det känns bättre nu! Matte och bröderna hälsar så gott till dig och hela flocken!

  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *