Och veckans vinnare är…

Svans-Artemis11

Pälssvansarna är populära och många ville vara med och tävla. Det gillar vi och med arbetsmaskinens hjälp har matte och jag i dag dragit tre lyckliga vinnare.

Pixel, Sigge och Selma heter de tre, som nu har svansar att vänta på posten. De som skickat in tävlingsbidragen är Pixels matte Leena Aggestig i Taberg och Sigges husse Gunnar Häll i Gävle.

Selma bor i Sör Amsberg och vinner en svans tack vare ”morfar” Inge Persson i Yttermalung, som skickat in till tävlingen.

Grattis säger matte och jag  och hoppas ni får roligt med svansarna! Och för alla er andra hoppas vi på bättre lycka nästa gång.

För jag kommer att fortsätta lotta ut svansar flera gånger i sommar. Så häng med och håll utkik! Det kan vara din tur nästa gång!

Tassekram Triton

 

6 svar på ”Och veckans vinnare är…”

 1. Hej Signe!

  Fint gjort av dig att gratta vinnarna! Det går fler tåg, som matte brukar säga, så det kanske blir din tur att ha tur nästa gång!

  Tassekram Triton

 2. Åh, jag hörde precis från min dotter som är Pixels riktiga matte – jag är ju bara mattemor men vi har Pixel hos oss då och då – att jag hade vunnit. Så kul! Tack Triton med matte! Jag följer sibirgruppen på Facebook och förstås denna blogg – även om det dröjde denna gång innan jag såg att jag hade haft turen att vinna. Och då ska Pixel få leka med svansen när han är hos oss, förstås! Inte annars … Ska bli kul att se vad han tycker om den. Har du uppgifter som du behöver, adress t ex? Ha så gott och grattis till de andra vinnarna också! /Leena

 3. Hej Leena!

  Jo minsann, visst har Pixel vunnit en pälssvans. Den kommer att skickas direkt efter helgen, och hoppas den blir till glädje för honom!
  Jag har din adress, så allt är under kontroll. En fin söndag och förhoppningsvis solig sommar önskar jag, bröderna och matte er!

  Tassekram Triton

 4. Tack Triton för den fina pälssvansen. Jag har inte fått den än eftersom den är i Yttermalung och jag bor i Borlänge. Ha en fin dag i solen.

 5. Hej Selma!

  Hoppas du blir glad åt pälssvansen! Skickade den till ”morfar”, så du kan få den när han hälsar på, då det var han som skickade in tävlingsbidraget!

  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *