Nu bär det av mot Borlänge!

 

Från badet – i bilen – till buren! Nu är jag på väg, och i buren ska jag sitta en hela långa dagen. Jag som har så mycket ogjort hemma i trädgården.

Men ”that´s life”, som matte brukar säga, och det är ju så sant! Det kostar på att ligga på topp, och försöka hänga med i svängarna.

Lite spännande är det förstås också! För bortåt 700 katter i alla tänkbara raser samlas under helgen i badmintonhallen i Borlänge för att visa upp sig för domarna. Jag tävlar i dag och bröderna Artemis och Febus i morgon.

Alla intresserade är förstås välkomna att följa utställningen på plats både lördag och söndag. Jag blir  jätteglad om någon kommer och hälsar på mig, då jag är otålig och vill att det ska hända något hela tiden.

Annars träffas vi här i bloggen på måndag eller tisdag! Helt beroende på hur trötta vi bröder är efter helgens utsvävningar, och hur matte mår som måste serva mig med bilder.

Hur som helst, en fin helg önskar jag er som får vara ute i höstsolen! Vädjar om att ni håller tummarna för mig och bröderna och sänder oss varma tankar där vi sitter inne i våra burar.

Tassekram Triton med bröderna Artemis och Febus

8 svar på ”Nu bär det av mot Borlänge!”

 1. Det är klart att vi ska tänka på dig och dina bröder, både jag och matten. Vi håller tassar och tummar så det bara knakar, ska du veta. Hoppsar nu att ni får med er en massa rosifetter hem, men skulle det mot förmodan inte bli så, ja då ska ni veta att vi tycker att ni är världens vackraste katter. Så dä så!

  Russelpussisar och massor med lyckosparkar!

 2. Hej Felix och hela familjen!

  Tack goa, rara ni! Känns tryggt att ha så trogna vänner. Jag avslöjar inget än, utan väntar tills vi alla tre varit iväg, med att sammanfatta helgens upplevelser. Vi hörs!

  Tassekram Triton

 3. Klart vi håller tummarna och tassarna för att er tävlan ska gå bra! Ni kommer säkert hem med rosetter i bästa klass! Lycka till! 🙂

  Tassekramar fr Felix o Felicia

 4. Hej Felix och Felicia!

  Tack goa rara ni! I dag sover vi, men i morgon får ni veta hur vi hade det i Borlänge!

  Tassekram Triton, Artemis och Febus

 5. Hej Emmchen!

  Tack för det! Ni är så rara! Kolla bloggen i morgon.

  Tassekram Triton, Artemis och Febus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *