Extra-extra-extra…

Hej alla vänner! Det är bara fredag kväll, men jag måste skriva ändå. För på söndag sviker jag er för att hjälpa behövande barn i Falun.

Då håller nämligen Falu Ridklubb och Lions Club en fullspäckad välgörenhetsdag i Främby, och vi bröder ska medverka tillsammans med andra katter för föreningen Dalälvskatten.

Dagen bjuder på mängder av stora och små djur, som hästar, alpackor, hundar, katter, kaniner och höns. Det blir gratis ponnyridning och ansiktsmålning för alla barn. Servering till musik av Falu Dragspelsklubb och uppträdande av Falu Squaredancers.

Faluns sötaste hund ska koras och röstas fram av publiken! Alla glada hundar är välkomna att delta, enda kravet är att de hålls kopplade. Det blir även tipspromenad och fina priser utlovas till vinnarna.

På hästsidan blir det tornerspel, amasoner, uppträdande av ridklubbens voltigegrupp, westernryttare och agility. Dagen är söndag, tiden 11.00 – 15.00 och sist men inte minst går alla pengar från arrangemanget oavkortat via Lions till barn i behov av hjälp i Falun.

Som ni förstår hinner jag inte skriva den dagen, men lovar komma igen i början på veckan med bilder från tillställningen. Tills dess får ni nöja er med bilden på oss tre bröder, som alla är nybadade, laddade och lovar att göra vårt bästa!

Och alla ni som läser det här, och finns i närheten, är förstås mer än välkomna ut till Falu Ridklubb. Jag blir självklart extra glad om några av er kommer och hälsar på oss katter i Dalälvskattens tält.

För jag tror mig verkligen våga utlova en trivsam söndag för hela familjen. Vädergudarna har lovat att göra sitt bästa, och jag hoppas att jättemånga dyker upp och bidrar till en toppendag!

Tassekram Triton, Artemis och Febus

6 svar på ”Extra-extra-extra…”

 1. Vad häftigt, så synd att det är så långt till Falun annars skulle jag komma dit och busa med er, hihi. Fast jag har ett förslag se nu till att matten sätter dig i en egen kuppe så det inte blir som den gången när du var tvärsur, för det vore nog inge braigt. Själv ska jag vara ute på altanen om vädret blir bättre än det var idag, för molnen kom och störde matten och mig, eftersom matten är förtjust i sol så gick hon in och då vill ju inte jag vara själver där ute så jag följde med matten förstås.

  Idag har det gått i slapphetens tecken om man bortser från de obligatoriska promenixerna i omgivningarna, jo så åkte jag med tvåbeningarna in till Näset för matten skulle handla, så en liten biltur blev det faktiskt. Sen har jag haft fullt sjå att kolla på vad hussen gjort men matten den taskfransen ansåg att jag inte skulle lägga nosen i blöt. Fnurf, så jag fick inte vara med när hussen lackade hojen, matten snackade nåt om att det luktade för starkt för min nos, det tycker jag att jag kan avgöra själver men icke sa nicke.

  Nu ska jag snart gå och sova så jag kan väcka matten tidigt i morgon bitti, för hon brukar ta mig på en längre rund på morgonen än vad hussen gör, fast när han druckit sitt kaffe, så brukar han och jag ta en längre runda. Fast jag tycker att den första är bäst, för då finns en massa dofter efter alla djur som passerar här på nätterna. I förrgår hade rådjuren gått här annars är det mest någon räv, grävling eller helt enkelt Kurrarna ja de är tillminstingen fyra till antalet.

  Ni får ha det så braigt på välgörenhetsgalan och hade jag bara bott lite närmre så hade jag naturligtvis ställt upp, för sånt måste man bara gynna.

  Russelpussar i mängd.

 2. Hej bäste Felix!

  Tack goa rara du för ditt innehållsrika brev och omtanken om mig och mitt humör. Du kan vara helt lugn! Det är fixat och jag får en egen kupé, medan Artemis och Febus får dela en dubbelkupé.
  Så hade vi det på kattens dag strax före jul, och jag stortrivdes hela dagen. Men det känns ändå tryggt om jag vet att du tänker på oss och håller tassarna de där timmarna vi är på plats bland alla människor och djur!
  Här har vi haft strålande sol hela dagen och badats, schamponerats och balsamerats alla tre. I morgon ska vi bara mysa hemma här och förstås hjälpa husse och matte i trädgården.
  Det gäller ju att vi är utvilade till på söndag, och jag önskar faktiskt att du vore med som moraliskt stöd. Dessutom hade vi bröder garanterat röstat på dig í tävlingen om sötaste vovven!
  Ha det nu så bra där uppe tills vi hörs igen!

  Tassekram Triton, Artemis och Febus

 3. Vi håller tassarna att allt går bra på söndag! Du har ju fått en egen kuppe, ni är nybadade och fina och vädret ska bli toppen! Hoppas det kommer in mycket, mycket slantar så att många barn får glädje av dem!
  Tyvärr bor vi för långt ifrån för att komma dit men vi ser fram emot alla bilder därifrån efter helgen!
  Nu måste vi gå och natta för klockan är mitt i natten! God natt, gäsp……..
  Tassekramar fr Felix & Felicia

 4. Hej bästa Felix och Felicia!

  Tack kära vänner för att ni bryr er och lovar hålla tassarna för oss så att det går bra på söndag. Det känns rätt att ställa upp om det kan vara till nytta för barn som har det besvärligt.
  Jag tycker faktiskt att det ska bli riktigt roligt, och det tror jag bröderna gör med, då de får vara tillsammans hela tiden. Jag lovar förstås också berätta mer om hur dagen var i början av veckan.
  Tills dess må så gott och njut av solen och värmen!

  Tassekram Triton, Artemis och Febus

 5. Åh vad spinnande Triton får hoppas det kommer mycket folk då.
  Nosbuff från Fialotta, Stensture och matte Gudrun

 6. God kväll Fialotta, Stensture och matte Gudrun!

  Vi har haft en jättebra dag, både bröderna och jag! Det kom väldigt mycket folk, men det är också allt jag mäktar med att berätta i dag! Bloggen kommer någon av de närmaste dagarna!

  Tassekram Triton, Artemis och Febus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *