Förlåt, jag glömde…

För ett par veckor sedan tipsade jag om att Falu Djursjukhus fyller 25-år och firar det med jubileumsfest nu på lördag.  Jag lovade återkomma med mer info i söndags, men glömde fullständigt bort det då lillebror Febus var på rymmen.

Därför dyker jag upp nu på fel dag för att påminna om jubileet, som lär bjuda på mycket smått och gott för både människor och djur. Utställningar, tävlingar, massor med rabatter, och fina presenter. Först till kvarn…

Sist men inte minst, kommer jag och bröderna också att vara där i ett eget tält ute på gården. Därför sitter jag just nu nybadad i solen för att kunna visa upp mig från min bästa sida.

Allt medan småbröderna fortfarande har sitt bad kvar. Hoppas innerligt att vi ses mellan 10.00 och 15.00 på lördag.

Håll tassar och tummar för att det går bra för oss, och söndagsbloggen kommer av den här anledningen först på måndag. Hoppas på förståelse för det!

Tills dess må så gott i den efterlängtade försommarsolen!

Tassekram sibiren Triton med bröderna Artemis och Febus

 

4 svar på ”Förlåt, jag glömde…”

 1. Hej på er!
  Tänk om man vore där och fick se er! Ni får nog se massor med folk när alla era fans kommer och vill se och klappa er. Men så är det när man är kändis. Det blir mycket intressant att få läsa om hur ni hade det.
  Ha det så trevligt i solskenet!

 2. Hej Gudrun! Jag önskar också att du varit med, men jag lovar berätta allt i bloggen på måndag. Tills dess må så gott!
  Tassekram Triton

 3. Nä, nu har jag bommat dig din snygging, fasen att matten inte håller koll på alla mina vänner. Vår (läs min) ligger helt nere och vi har inte haft vare sig tid eller lust att skriva, får se hur det blir längre fram. I alla fall så är du jädrans så snygg efter badet, själv blir jag att se ut som en fomp när jag varit i tortyrkammaren, hihi.

  Russelpussar.

 4. Hej Felix! Du kunde ju inte veta att jag glömt och måste hålla det jag lovat. Ni kommer nog snart igen med eran blogg matten och du. Tack för komplimangen, och jag är säker på att du blir jättesnygg efter en omgång i tortyrkammaren.

  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *