Det kom en häst emellan

 

Därför ligger jag här i risvaggan mellan plattorna i klätterträdet och väntar på bättre tider. Matte är borta med bildapparaten, och jag får snällt stå tillbaka för en häst.

Det betyder i klartext att min blogg kommer först i morgon. För veckans bilder ligger i bildapparaten, och den är på rymmen på Romme med matte.

Men snälla håll ut till dess så ska jag avslöja allt och mer därtill. I väntan på att få göra det önskar jag er alla en solig söndag!

 

6 svar på ”Det kom en häst emellan”

 1. Jasså matte är ute på äventyr nu igen? Var inte orolig, vi väntar. Det är sååå spännande varje gång vi får läsa om era eskapader.
  Kram på er!

 2. Tack för det rara Gudrun! Då kan jag känna mig lugn, och se fram emot morgondagen.
  Tassekram Triton

 3. Tack rara Gudrun! Den som väntar på nåt gott… Nu börjar matte och jag jobba med bilderna!
  Tassekram Triton

 4. Du skulle väl varit med på Romme, för inte kan matten klara sig utan dig och allra helst om hon håller på med hästar. Det vet väl alla att hästar och katter går riktigt bra ihop, för annars skulle det inte finnas en enda stallkatt, hihi.

  Bloggeriet ligger helt nere hos mig så om du får vänta en extra dag så får du väl vara nöjd, matten har slut på energi säger hon men jag tror att hon är lat jag, hihi.

  Russelpussar.

 5. Bäste Felix, du har rätt, jag får vara nöjd. Du ska se att matten därhemma piggnar till när vårsolen börjar värma upp alla frusna hjärnkontor. För du om nån skulle blogga!
  Tassekram Triton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *