Hallå – kom och gör en koll

Söndag är ju min dag, och ni tror förstås jag är alldeles dagvill när jag tittar fram mellan stenarna redan på fredag. Men jag kan inte hålla mig utan måste bara få testa den den här nya bloggen, som jag för några minuter sedan fick inopererad i arbetsmaskinen.

Hoppas ni gillar det ni ser med större bilder, lättlästare bokstäver och mera luft som lyser upp höstmörkret. Att sedan jag som skriver är samme gamle Triton får ni förstås stå ut med! Jag hoppas självklart att ni fortsätter hänga med mig och bröderna på livets stig.

Till helgen väntar nya äventyr. Det är allt jag avslöjar i dag. Resten kommer när vi möts här framåt kvällen på söndag!

 

 

6 svar på ”Hallå – kom och gör en koll”

  1. Ja Triton, jag tycker verkligen du har fått en mycket finare arbetsmiljö! De här nya bloggarna känns riktigt ”moderna”! Vi hörs igen på söndag! 🙂

  2. Hej Lillemor! Roligt att du tycker det. Jag känner mig faktiskt lite mallig. Vi ses!
    Tassekram Triton

  3. Förlåt så mycket kära du men jag har inte haft tid att läsa vad du skrivit matten virvla förbi igår en sväng, sen hade hon annat att göra. Jag tycker att den är jättebraig för nu kan jag se dig ordentligt, matten gillar nämeligen inte när jag sätter nosen på skärmen. Igår när jag satt i hennes knä vid datore, så gjorde jag det rejälter, för den där pilen (muspekaren) som far runt kunde jag bara inte låta bli att nafsa på, hihi. Då skulle du hört matten, ”nej stopp, va gör du” och sen åkte jag ned på golvet, kanske för att matten har en sån där platter skärm, hihi. Jag tycker i alla faller att allt du gör blir fräsigt fast det är kuligt att se dig i större bilder!

    Russelpussiar i mängd.

  4. Tack Felix! Känns tryggt att ha en kompis som du. Det är inte så lätt att hålla koll på alla meddelanden, när matten din har firat födelsedag och allting.
    Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *