Hallå – Triton här

Det var ett tag sen sist, men nu har det kört ihop sig igen. Matte måste iväg med arbetsmaskinen, på viktigare jobb än mitt!!! Så här sitter jag med en kvist i tassen och och försöker koncentrera mig på att skriva med den.

Det gäller att hålla tungan rätt i mun, men den åker ut och upp när jag försöker styra kvisten rätt. Och det känns så stenålders att jag ger upp. Kommer igen i början av veckan med vinnare av svansar och allt.

Snälla håll ut till dess, och var så säkra på att jag i dag känner mig lika elak som svaret på  veckans fråga!

Tassekram sibiren Triton

4 svar på ”Hallå – Triton här”

 1. Ja jag väntar så gärna.Den som väntar på någe gott väntar aldrig för länge.

 2. Hej Triton!
  Jag ser att du verkar ha besvär med den kvisten. Det är mycket lättare med en arbetsmaskin. Jag väntar så gärna.
  Kramar Lotta

 3. Hej på dej charmismisse!
  Du är då för rolig du! Det där såg lite krångligt ut, men du försökte i alla fall. Vi får försöka stå ut tills du får låna arbertsmaskinen. Vi ser fram emot dina roliga berättelser.

 4. Ja, inte är det lätt att knappa på de däringa knappebordet, när jag pröva blev det bara en massa tecken och inte en endaste bokstav blev rätter. Så jag förstår så väl att vi får vänta på rätt svar och vilka som vinnit, så ansträng dig inte med att knappa, utan njut av tillvaron tills matten kommer hem igen.

  Russelpussisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *