I dag svävar jag på moln

Hej alla nya och gamla vänner! I dag svävar jag på moln och siktar mot stjärnorna. Efter att två år har snyltat på matte i hennes blogg har jag äntligen fått en egen.

Som vanligt är det varje söndag som lillebror Artemis och jag dyker upp, och jag hoppas förstås att ni hänger med oss hit till min egen blogg.

Nu när matte inte längre kan hålla koll på allt  jag skriver, kan ni vänta er fler avslöjanden om vad som egentligen tilldrar bakom kulisserna här hemma på Elsborg.

Så vi hörs och ses på söndag, och till dess en trevlig inledning på påskhelgen!

11 svar på ”I dag svävar jag på moln”

 1. Hejsan!
  Det var en trevlig överraskning, har du kanske fått en egen arbetsmaskin också? Ja nu har du chansen att avslöja vad dina tvåbeningar har hittat på för bus också.

  Det är bara att gratulera att du, eller ni, har fått en egen blogg! För jag tror säkert att om Artemis vill skriva något så lovar du honom.

  Och det är klart att vi hänger med er, Vi vill ju inte missa någonting som du berättar.

  Så nu önskar jag ” LYCKA TILL ”!

 2. Hej Gittan! Vi använder samma arbetsmaskin än så länge, men jag har en egen Tritonadress, som bara jag kommer in på. Så vem vet vad lillebror Artemis och jag kan ställa till med!

 3. Halloj, va skojigt att du fått en alldeles egen blogg, så klart kommer jag att följa dig även här. Jag har alltid haft så roligt, när jag läst vad du och din brorsa hittar på.

  Ha en skojig påsk nu både du och din bror samt era tvåbeningar.

  Påskpussar.

 4. Hej Inga-Lill! Tack för det, då blir vi glada både lillebror Artemis och jag. En fin påskhelg önskar vi dig tills vi hörs igen på söndag.

 5. Hej Triton, grattis till din alldeles egna blogg. Det ska som alltid bli lika roligt att följa dig och lillbror Artemis äventyr. Du får hälsa matte att hela avdelningen Djurliv också är jättefin. Det är så kul att även andra djur får en chans att berätta om sig själva på egna bloggar. Triton, var stolt att du får ha din alldeles för dig själv. Puss och kram till dig och lillebror från Lotta.

 6. Hej Lotta och tack för det! Som du förstår är lillebror Artemis och jag rädda att tappa bor våra gamla vänner. En riktigt solig och glad påsk önskas du och dina tre tassande älsklingar.

 7. Nu har vi läst det du skrivit,Toppen kul riton ska det bli!Spännande att Du har eegen Bloggspalt och matte nu en stor plats på webben.Grattis till er,och Du,vi läser mer på söndag,vi längtar redan!
  Glad Påsk tass&kram från oss.

 8. Tack Maya & Lena! Kul att höra att ni hänger med till min egen blogg. Ska ladda nu till på söndag, och en riktigt Glad Påsk önskar jag er till dess.

 9. Grattis Triton till en egen blogg!
  Klart vi hänger med och läser om allt kul ni hittar på. Lycka till önskar Inger och Morris

 10. Hej söta katterna! Och matte o husse. Med stort nöje läser jag allt ni tassar ned på datan. Och njuter av alla fina bilder på er! Tack så länge fortsätt så.
  Många kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *