Snälla håll ut tills i morron!

Hej alla vänner – förtvivlans Triton här! Nu är det kört för mig igen, då husse och matte fastnat i Malung och blivit ordenligt försenade.

Här har jag suttit och skrivit flera timmar utan att bli klar. Matte har nämligen med sig bildapparaten med alla bilder från i går.

Hon måste komma hem och stoppa in dem i arbetsmaskinen för att det ska bli nånting. Men det hinner hon inte i kväll, så snälla lova att ni väntar på mig tills i morron!

Då utlovar jag ny spännande läsning och att avslöja vad jag är mest fascinerad av just nu. Ni kan ju alltid försöka gissa i väntan på att jag dyker upp!

7 svar på ”Snälla håll ut tills i morron!”

 1. TRITON- lugn vi VÄNTAR , phuuu denna Matte & Husse – hur de kan stöka till det ! Men som Du och jag vet – oss emellan – det är inte första gången, men säg inget till dom! Inte ens till Lill Brorsan, för jag tror att han inte är så ” SÄKER ” att lita på. han vill nog skvallra så att han får MAT & Vatten av Matte och Husse !
  Nästa gång, kanske Pia-Matte, skyller på att Husse glömde att köpa BLÄCK till
  Ordmaskinen, som hon brukar dansa fingerbalett på ! Då Du ska Du spänna ögonen i henne, fäll fram en nagel och blås på den-så förstår Matte allvaret !

 2. Hej Triton!
  Det är klart att vi väntar. Ska bli skoj att få se vad ni har haft för er den här veckan.
  Och Lars Owe det är kul att läsa det du skriver också.
  Sköt om er allihop!

 3. Till Gudrun i Alvdalen, – vad jag längtar
  till allt det vackra Ni har där !
  Känner en familj i Älvdalen- vill Du veta vem det är så skriv till : larsowe.n@comhem.se
  – så skall Du få veta , men jag litar inte på Lillebror till Triton – så jag vill inte att han skall bära det vidare !
  Tack, för uppskattningen, som jag skriver, det var en välkommen överraskning , scccyyyyhhhh så Inte Pia ser detta meddelande !

 4. Vi väntar såå gärna å dina bilder Triton! Och att få höra om vad som har hänt dej denna vecka som passerat.Kram o tass från oss,
  Lena & Maya

 5. Hej! Jaså? Ni är hemma på egen hand? Ni har säkert nån duktig och snäll människa som ser till er kan jag tro. Får ni bo kvar hemma eller flyttar ni hem till nån? Har ni varit med ute och rest nånting och varit borta lite längre? Hur reser ni då? Har ni bur i bilen? Hur blir det när ni kommer fram? Får ni gå i kopplet då eller får ni gå lösa? Har ni sovit över på kattpensionat nån gång?
  Just det där med att matte och husse vill åka bort och inte kan ta med sina djur är ju ett vanligt ”problem”… Ser fram emot din spalt – kram till dig och lillebror!

 6. Hej Lillemor! Vi var förstås bara hemma ensamma under dagen i går. Men matte hade bildapparaten, med bilderna som vi tog i lördags, med sig. Husse och matte skulle aldrig lämna oss till någon annan eller på pensionat. Matte kan nämligen inte sova utan oss, så vi får alltid följa med om de ska sova över.
  Jag älskar att åka storbil med husse, och ska vi bara till skogen sitter jag i mattes knä med selen på och kollar trafiken. Samma sak med lillebror Artemis, fast han är lite försiktigare.
  Ska vi åka längre tycker husse och matte att det är tryggast i burarna. Men vi åker inte så mycket, då hela familjen trivs bäst hemma i trädgården, där lillebror Artemis och jag lever livets glada dagar och får vara ute halva nätterna medan husse och matte sitter uppe och väntar på oss.
  Tassekram från Triton och lillebror Artemis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *