Veckans Triton om glädje och sorg

Jättemycket tack alla ni som röstade på lillebror Artemis! Han fick flest röster av alla och blev månadens sibiriska katt i december. Och det med all rätt tycker jag förstås!

Det här betyder att han får vara med och pryda  Signeringens ingångssida på nätet hela månaden. Ni må tro att han han har varit mallig när han sett sig själv i arbetsmaskinen som ”omslagspojke” på signeringen.se

Han har kråmat sig så att han nästan varit på väg att slå knut på sig själv och bryta nacken av sig. Men jag var ju också mallig, när ni hjälpte mig att bli månadens katt i maj.

Annars har Lillebror Artemis och jag mest suttit som skjutna fåglar i fönstret och jagat pippisar genom rutan den här veckan. Till och med jag som älskar vintern, tycker det går för långt, när den där strecket på termometern kryper neråt och nästan försvinner.

Än värre har det varit, då vi nästan inte fått nån snö, fast det kommit hur mycket snö som helst runt omkring Falun. I dag på förmiddan såg det äntligen lovande ut en liten stund, men det blev inget av det utan kom bara några vita flingor.

Egentligen saknar det betydelse,  om det inte vore så att alla vi här hemma är nedstämda och oroliga ändå. Storebror Nisse har under helgen börjat må dåligt igen och måste tillbaka till sjukhuset.

Därför går jag kort den här gången, då jag har svårt att samla tankarna och allting annat känns så futtigt. Jag känner mig vilsen, och vill bara lägga mig och sova,  och hoppas att allt är bra när jag vaknar igen.

Med det slutar jag för i dag, och hoppas innerligt att jag har goda nyheter att berätta, om min bästa storebror Nisse, nästa söndag.

Tassekram från sibiren Triton 57 veckor ung och 6 400 gram tung

11 svar på ”Veckans Triton om glädje och sorg”

 1. Snön kommer nog till eran gård! Hoppas att Nisse blir bra! Efter regn kommer solsken Triton! Ska hålla tummarna hela veckan för din storebror! Du får ro om familjen din och hälsa till allihopa att jag tänker på dem!

  Många kramar till er alla!

 2. Håller tassarna för Nisse, förstår att det är ledsamt för dig. Du får trösta dina tvåbenta och vi hoppas på mera snö å inte så kallt. Vad roligt Artemis vann, min matte hade röstatpå honom.

  Många tassekramar från Fialotta å hennes tvåbening.

 3. Hej Triton !
  Snön den kommer säkert så du får ut och springa i den. Vi hoppas verkligen att Nisse blir bättre. Vi på Brandalsund håller våra tummar Hälsn. från Mamma Zibel och Pappa King Creol och alla kattkompisar här som känner dig.
  Puss från 2gammelmatte” Marianne

 4. Triton,Triton..jag håller med dej:att allting är futtigt då en nära o kär vän är sjuk.Hoppas storebror Nisse piggar på sej.
  Vi säger Grattis till Artemis,vilket charmtroll!
  Jag önskar er alla en vecka med fin fjäderlätt nysnö!
  Tass o kram/Maya&Lena

 5. Hej Pia!

  Oj vad stora dina stiliga småkillar blivit!

  Tråkigt att Nisse är dålig igen! Hoppas det ordnar sig!

  Kram från Birgitta, Freja och Felix

 6. Hej Triton..snart kommer snön även till dig, jag kan blåsa över lite för jag har så det räcker ! Vad stilig lillebror är och grattis till segern.
  Sänder många varma tassekramar till storebror Nisse o hoppas att han piggar på sig.

  Tassekramar till er alla från Tizzy o Maggie!

 7. Hej på er!
  Måste säja ett stort GRATTIS till Artemis. Både du och han är så förtjusande på alla bilder så man önskar man kunde krama er. Och så ska vi hålla alla tummar och tassar för att Nisse snart är pigg igen och kan hålla ordning på småsyskonen.

 8. Stackars storbror Nisse som blivit sjuker igen, hoppsa att han blir frisk. Så vi förstår att du inte är så sugen på att blogga, det är inte roligt när någon blir sjuker i familjen. Här har vi klarat oss sen sist och det är inte så länge men vi är glada för varje vecka som går. Den här kylan håller på att ta knäcken på oss, husse och matte springer ut med oss och snabbt in igen, så vi inte fryser tassarna av oss. Nu har det varit rena lenvädret i två dagar, men de har lovat griskyla igen. Hoppsa att allt blir ok med storebror så ni kan mysa igen alla tre.

  Taxkramisar.

 9. Hej hela familjen!
  Många tassekrammar till Artemis (självklart röstade vi på dig). Ni är så otroligt vackra allihopa. Men tråkigt med Nisse. var inte oroliga, han blir snart ok igen, vi håller alla tummar o tassetassar. Försöker skicka över lite snö från Sthlm, där vi har jättemycket nu. Håll ut och sköt om varandra…
  hälsar Annette med kissarna Sotis o Bim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *