Glad Påsk med fråga och vinstchans


Glad Påsk önskar jag och mina kloka medarbetare Nisse och Triton dig som just nu läser det här. Våren ser ut att låta vänta på sig, och utanför fönstret, i skrivande stund, öser regnet ner.

Men vädret kan vi som bekant inte göra något åt! Så ta lädom av ”pojkarna”, som inte klagar utan kryper ihop och slår sig till ro i väntan på bättre tider. Redan på påskafton lär solen ska skina, och till dess kanske du kan ta och grunna på min fråga.

Den har både med djur att göra och för tankarna till sol och vår. Det jag söker är tre blommor som i sina namn har orden häst, hund och katt. Och jag kan avslöja att den med häst kommer först och redan är på väg upp i dikeskanten.

Svaren skickar du som vanligt till pia.persson@dt.se Senast på annandag påsk vill jag ha ditt mejl för att kunna dra tre vinnare som får två trisslotter vardera med posten nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *