Härligaste hösthelgen

Nu höstlöven singlar mot marken igen! Tyckte det var nyss jag skrev den välkända strofen, men hur otroligt det än låter är det ett helt år sedan sist. Och jag har blivit ett år äldre!

Äldre har vi alla blivit förstås, och Febus som i helgen gottade sig på bädden av röda vildvinslöv har hunnit bli sju år. Fortfarande full av bus ute men en riktig knäkatt inne i stugvärmen!

Sötast i solen bland höstlöven på allmänningen i helgen var förstår vår evige ”kattunge” Artemis. Vem kan tro att han är nio år, när han om kvällarna pysslar med sina pälssvansar!

Till och med allas vår bäste lillebror Mini-Vinnie har under tiden i bloggen hunnit bli stor och fylla hela fem år. Och självklart firade han den härligt soliga hösthelgen ute bland löven!

Själv närmar jag mig med stormsteg 10 år, och har då beslutat mig för att på lätta tassar gå i pension! Det är därför jag idag summerat lite, så ni ska förstå hur länge jag hållit på!

Fort går det nu! De första vitaflingorna har redan lyckats slita sig från himlen och landa på Elsborg. Samtidigt har frostnätterna satt fart på löven, och gjort paradisäpplena ätliga!

Kallt men vindstilla med en massa spännande dofter som steg upp ur marken i solskenet. Det var annat det än den snurriga tromben, som jag efterlyste i senaste tävlingen om pälssvansar.

Frågan var tydligen klurig, och bara två svar har vi kunnat godkänna. Så grattis säger jag till Barbro Carlberg Lindgren och Gun Britt Larsson, som har var vinst att vänta i brevlådan!

Den tredje pälssvansen skickar jag med hjärtat till kompisen Isa, som har det lite jobbigt och är väl värd lite uppmuntran! Och med det önskar jag en fortsatt fin vecka tills vi hörs igen!

Tassekram Triton med bröderna Artemis, Febus och Mini-Vinnie

10 svar på ”Härligaste hösthelgen”

 1. Fina ni som skickar en svans till fina Isa och matte Gunnel ❤❤❤ Det är dom så väl värda. Höstkramar till er alla från Lovis och Carina?❤

 2. Men Triton…Vad tomt det blir om du går i pension! Om inte nån av små bröderna tar över! Nospussar från Flisan o Flamman med matte

 3. Så klart, bästa Lovis och Carina, när det bara kom två rätta svar, att den tredje skulle bli en hjärtesvans. Allt gott till er från oss alla!
  Tassekram Triton

 4. Tack sötnosar, Flisan och Flamman med matte Kerstin, för era rara ord! Jag har sedan länge bestämt att gå i pension när jag fyller 10 år, och det står jag fast vid. Men på något sätt ska vi väl kunna hålla kontakt även framdeles hoppas jag.
  Tassekram Triton

 5. Åh vad vi kommer att sakna denna fantastiska blogg med all vänlighet som strömmar ut från den ❤️❤️❤️❤️
  Fantastiska bilder och fin text alldeles som det brukar vara.

  Puss på sötaste höstnosarna från Signe och Anna

 6. Visst går åren oerhört fort nu på äldre dar, klart att du vill ta det lite lugnt då. Hoppas på något sätt att vi får fortsätta att höra från er på Elfsborg med alla fina bilder o tänkvärda ord. Det kommer att bli väldigt tomt annars, nospussar från Milou o Nellie med husfolket.

 7. Nu har vinsten landat hos oss, pälssvansen gick verkligen hem hos Greta som började leka direkt, Nilla har inte sett den ännu. Hon har fullt upp med sin unge. Lilla Cibella växer och frodas, börjar öppna ögonen lite redan.
  Alyza vill med ha en pälssvans sa hon ?

  Ha en fortsatt skön helg nu och tack för den fina vinsten ?❤️

 8. Tack för alla rara ord söta Signe och matte Anna! Vi vill förstås ha kvar er som vänner, och på något sätt hoppas jag vi ska kunna fortsätta att hålla kontakt med varandra! Pussar tillbaka så länge till er båda!
  Tassekram Triton

 9. Hej hela rara familjen! Så härligt att Greta uppskattade att leka med svansen! Förstår att mamma Nilla har fullt upp med sin lilla sötaste Cibella, som matte och jag beundrar på Facebook varje dag! Allt gott till er alla, och vill Alyza ha en pälssvans på fullaste allvar, så är det klart att hon ska få en!
  Tassekram Triton

 10. Hej söta Milou och Nellie, och husfolket med förstås! Gott att höra att ni vill fortsätta vara våra vänner, och på något sätt lovar jag att se till att vi fortsätter hålla kontakt! Matte och jag får klura tillsammans på det och hitta en lösning! Pussar och nospussar till er alla!
  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *