Kriget i full gång

Ljuvligt soliga vårdagar sprider livsglädje, men kriget är tyvärr i full gång om nätterna. Utomjordingarna har landat på fel sida grinden, och mitt under min lugna konvalescens tvingades jag gå till motattack.

Vad som hände har jag inte lyckats förklara, men ni må tro att Artemis gjorde stora ögon när han kom ut. Gården såg ut som ett slagfält med nerivna säkerhetspinnar både vid grinden och åt gatan till!

Utomjordingen rev ner det mesta, och kraschade även en trave blomkrukor, när han i panik försökte fly undan mig. Men vi har sett spår utanför grinden efteråt, så Febus är numra grindvakt om kvällarna.

Till sent på kvällarna, och även om nätterna, är vi nu ute och patrullerar hela brödraskaran. Till och med Mini-Vinnie är med ute i mörkret, och tar uppgiften som väktare och gårdvar på största tänkbara allvar.

Nu har vi fått vila ut i helgen, då det kom en rejäl snödimp och stoppade upp trafiken. Men den vita varan är redan borta, så nu startar nattpatrullen igen. Och tillsammans släpper vi ingen utomjording över bron!

Tassekram Triton med bröderna Artemis, Febus och Mini-Vinnie

4 svar på ”Kriget i full gång”

 1. Låter som jag skulle behöva vara där och ta de rackarns utomjordingarna i herrans tukt och förmaning, det är ett rackarns elände. Fast i år har vi peppar peppar fått haft vår bro i fred, i fjol däremot så var det evinnerligt kissande bredvid ytterdörren, doften var gräslig. Matten var ute och sprutade på ättika över där de kissat det hjälpte då men jag kan ju inte vara ute här då vi inte har inhängnat och lös så rymmer jag säger matten, hon har faktiskt rätt i det.

  Hoppas att de håller sig borta hos dig också, annars kanske matten ska prova ättika där de tar sig in. Ni får väl ha det så bra det nu går med nattvak och allt.

  Russelpussar i mängd.

 2. Ojojoj, nu har ni bråda dagar med utomjordingarna. Bra att ni håller vakt och koll på den rackarn som försöker smyga sig in till er.
  Här är snön borta sen länge och jag (Signe) kan ta med mig husse ut i kopplet om dagarna ???
  Puss på söta nosarna från Signe och Anna

 3. Bäste russelhunden! Du är så välkommen, för i natt har en av utomjordingarna varit ute på allmänningen igen, Men jag tror inte han törs in en gång till efter att ha raserat säkerhetsribborna på både grind och staket i försöken att fly undan mig för ett par veckor sedan.
  Ättika är jättebra, det använder matte till det mesta i sådana här sammanhang! Vi fortsätter förstås hålla jour om nätterna, och nu är det ju varmt och skönt dygnet runt! Ha det så gott så hörs vi strax igen!
  Tassekram Triton

 4. Ja, nu har vi fullt upp för att få ha gården ifred! Men så finns det ju också de, som är välkomna om natten, och som är på gång nu! Ha det så gott, så kan ni läsa om vilka det är alldeles strax! Puss på er söta Signe och förstås lika söta matte Anna!
  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *