En riktig liten superduper hjälte!

 

Stort grattis säger vi stolta storebröder i dag till vår älskade Mini-Vinnie! Han är värd all beundran, sedan han i helgen erövrat  den eftertraktade grön/vita ”rosinetten” på Dalävlskattens utställning i Borlänge.

 

Och inte nog med det. Han överöstes med lovord av den italienske domaren Cristiano Federico Sandon, som  tog upp honom till nominering fast han är så blyg och inte riktigt vågar hur maffig han är.

 

I nomineringen mötte Mini-Vinnie en maine coon och en norsk skogkatt.  Här fick han och ”skogisen” stryk av maine coonen, som visade sig vara en  rutinerad  stjärna och nybliven  world winner!

 

Den grön/vita ”rosinetten” innebär att Mini-Vinnie numera kan titulera sig Premier. Det är stort, och motsvarigheten till champion, för alla oss som varit till veterinären och blivit lugna snälla och goa.

 

Och mattes oro  över Mini-Vinnies kolossala pälsfällning visade sig vara helt obefogad, eller som jag vill uttrycka det. Han for blygt med svansen mellan benen och kom stolt hem med den rakt upp!

 

Nu sitter vi här hemma och njuter av bedömningssedeln den  rare Cristiano Federico Sandon skrev, med Mini-Vinnie i famnen, och ritade söta hjärtan på.  Excellent rakt igenom och pälsfärgen med domares ord superduper!

Tassekram Triton med bröderna Artemis, Febus och Mini-Vinnie

 

 

8 svar på ”En riktig liten superduper hjälte!”

 1. Det var inte dåligt att komma hem med bedömningen Premier och en så fin rosifett, det går bra när det är domare som förstår sig på en så fin katt som Mini-Vinnie är. Förstår att tvåbeningarna är stolta som tuppar, ni får väl också sola er lite i glansen av lillebror.

  Här har jag varit på altanen och gottat mig, men även jag har en gräns med all vinterpäls kvar så blev det i varmaste laget, +25 grader var det. Tur att matten blev för varm och sa, ska vi gå in Felix och jag snabb som ögat iväg till dörren, för även om jag bara älskar det varma vädret som vi fått, så kan det bli lite för mycket av det goda, hihi.

  Ni får ha det så braigt där nere i söder och sola er nu i glansen av Mini-Vinnie.

  Russelpussar i mängd till hela högen!

 2. Såklart att vackraste goaste lillebroren i hela världen kom hem med en premier-rosinett ❤️ Grattis till er alla från Signe och Anna Puss på gosnosarna ❤️?

 3. Tack goa rara Russel-Felix för alla fina ord. Visst är han för underbar vår lille minstebror, som börjar bli stor! Jag är jättemallig över honom, med tanke på hur väl jag misslyckades på utställning. Panik i buren och fräste till och med åt husse, som då lovade mig att aldrig mer. Och det har han hållit, världens bästa husse som han är!
  Härligt att se och höra, att ni änligten fått värma upp er där uppe, efter den evinnerligt långa mörka kalla vintern. Men det är klart att 25 plussisar på altanen kanske är i mesta laget för en vildbase som du! Här är det perfekt för oss ute i solstolarna, där vi ligger och lyssnar på lillpippis vårkonsert!
  Ha det nu så bra ni med tills vi hörs igen, och hälsar matten och lillhussen så gott!

  Tassekram Triton

 4. Tack så jättemycket sötaste Signe och matte Anna! Vi är jättemalliga hela brödraskaran över vårt lilla underverk till minstebror. Han slutar aldrig överraska och imponera!
  Mini-Vinnie hälsar och tackar med tassekramar till er båda. Han är så stolt över allt beröm han får, och tassar omkring här med svansen i vädret hela tiden.
  En riktigt fin vecka önskar vi er i vårsolen tills vi hörs igen go´vänner!

  Tassekram Triton

 5. Va kul att Mini-Vinnie fick en fin rosett att stoltsera med så STORT GRATTIS till minstingen! Önskar jag varit där och sett alla vackra katter.
  Men har haft fullt upp med Källar-loppis, det är ju risk att det kan bli översvämning – så då blev det läge att röja i källaren. Men vi får hoppas att det går bra.

  Många kramar till er alla!
  Inga-Britt och Sotis

 6. Tack goa rara Inga-Britt och Sotis! Visst var det bra gjort av vår mistebror Mini-Vinnie, som är så blyg och försiktig med främmande människor.
  Men domaren var väldigt mjuk och go med honom, och de fann verkligen varandra. Hade varit så trevligt att träffa dig, men vi förstår att du haft fullt upp med källarloppisen. Du får komma hit och hälsa på i stället, när det blir trädgårdsväder. Du är välkommen, när det passar framöver!
  Ha det så gott och njut av solen i Björbo tills vi hörs igen! Mini-Vinnie hälsar så gott till er båda!

  Tassekram Triton

 7. Hej på dig Triton!

  Stort grattis till Mini-Vinnie från oss i Kalser!

  Vi har varit förkylda den här veckan, och därför har det inte blivit av att gratulera förrän i dag.

  Hälsningar och kramar till er alla!

 8. Tack hela goa rara familjen i Kalser! Det går lika bra att gratta Mini-Vinnie i dag. han har svävat som på moln hela veckan!
  Hoppas ni börjar krya på er och får må bra, när nu vårsolen skiner och smälter den evinnerliga snön. Här är det snart barmark och rena sommartemperaturer.
  Själv jobbar jag som bäst med dagens blogg, som ni kan läsa alldeles snart! Alla här hemma, och framför allt Mini-Vinnie tackar och hälsar så gott!
  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *