Dalälvskatten hela helgen

 

Har du en stund över i helgen? Då  är Dalälvskattens utställning i Borlänge vårens begivenhet på kattfronten i Dalarna!  Runt 400 katter,  av alla tänkbara raser,  kommer då att visas upp både  lördag och söndag.

Matte har förstås anmält Mini-Vinnie, som behöver ett cert till för att blir Premier.  Det är motsvarigheten till Champion, för oss som varit till veterinären och blivit lugna, snälla och goa!

Men efter att matte anmält har Mini-Vinnie fällt vinterpäls något alldeles kolossalt.  Så hon är nu i valet och kvalet att ställa honom över huvud taget! Svansen är inte sig lik än, och domarna är grymma.

Hur som helst, finns Mini-Vinnie och matte där på söndag, om de beslutar sig för det. Då är ni välkomna att stötta dem och får förstås en fulländad blogg lite senare än vanligt.

Oavsett vår medverkan, finns massor att skåda  i badmintonhallen, för dig som  är kattintresserad. Och hur det blir med Mini-Vinnie står fortfarande skrivet i stjärnorna!

Tassekram Triton

 

 

2 svar på ”Dalälvskatten hela helgen”

  1. Tack goa rara Signe och matte Anna! Matte och Mini-Vinnie är fortfarande i valet och kvalet, men hur som helst är han världen goaste lillebror!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *