Glad Påsk på er allesammans

Glad Påsk go´ vänner och välkomna in i bloggvärmen. Ute på gården sitter jag och laddar som bäst för avfärd till Blåkulla! Somliga tar kvasten, men  jag är rädd att förfrysa rumpan och väljer flygande mattan av fårskinn.

Start inom kort från högsta snövallen för flygfärden upp i det blå..  Går sedan allt som det ska landar jag här hemma på påskafton, firar med bröderna och återkommer med en festlig påskblogg på annandagen!

Tills dess ha det så gott och njut av vårsolen mellan vinternätterna!

Tassekram Triton

 

14 svar på ”Glad Påsk på er allesammans”

 1. Hej Triton!
  Glad Påsk på dig själv och lycka till med nya bloggen!
  Husse-Gubben

 2. Smart med flygande rumpvärmare ?
  Flyg lugnt det blir nog trångt i luften med alla som är på väg!
  Jag lägger en rumpvärmare på kvasten så Nilla inte fryser, hon får åka med mig för ung för att ta egna turer ?
  Stannar dina bröder hemma? Eller åker dom med matte?
  Vi följer såklart med till nya bloggen, den blir lika bra , huvudsaken att du och matte skriver om era äventyr ?????

 3. Den där mattan skulle min matte behöva, för hon har ingen värme i sitt kvastskaft, så hon skippar Blåkulla i år, min Lillhusse avlämnade rapport vid halv nio i morse om att det var -22 grader. När matten var uppe vid sjutiden var det -23 grader, så då förstår du kanske att matten inte vill ta kvasten till Blåkulla.

  Jag undrar så vad Mini-Vinnie viskar om till påskharen, kanske de pratar om din kommande Blåkulleresa, hihi. Du ser ut att ha vacker väder i alla fall och det har vi här med, men idag har inte matten tid att sitta på altanen, för hon bakar bullar. Så då får jag vajert hålla henne sällskap, fast jag kanske får gå ut en pyttesväng på min älskade altan.

  Glad Påsk på er allihop både fyr- och tvåbenta.

  Påskrusselpussar i mängd.

 4. Glad Påsk alla finaste pojkarna med matte och husse ?? Puss på nosarna från Signe och Anna

 5. Tack goa gammatte! Hoppas du fortsätter följa med mig här!
  Tassekram Triton

 6. Rumpvärmare behövs för att klara kylan den här tidiga påsken, och det känns tryggt att lilla Nilla får åka med dig!
  Matte och bröderna stannar hemma i år, och väntar med spänning på mig vid landningsbanan!
  Härligt att ni följt med mig hit, och äventyren här hemma lär fortsätta!
  Tassekram Triton

 7. Ja, inget är som en riktigt fårskinnsfäll som rumpvärmare. Förstår att matten där uppe skulle behöva en, men den enda vi har här hemma är redan upptagen!
  Härligt väder med strålande sol, men kallt som mitt i vintern på nätterna. Ha det så gott i solen på altanen, och massor med pussar tillbaka till dig Russel-Felix!
  Tassekram Triton

 8. Tack rara Carina, och så trevligt att du följt med hit!
  Tassekram Triton

 9. Tack goa rara ni, och massor av pussar tillbaka till er Signe och matte Anna!
  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *