Linslusar är vi allihopa…

 

God fortsättning på julen go´vänner. Hoppas den varit både fröjdefull och fridsam, och att tomten varit snäll mot er alla! Här vaktar våra rara småtomtar lillstugorna på gården i stället för att dela ut klappar till stora och små!

 

Det är guld värt att ha småtomtarna som trygghet där ute i mörkret den här tiden på året. Vi varken får eller vill sitta ute hela nätterna, då vi hellre myser av feststämningen inne i stugvärmen med familj och vänner.

 

 

Rosinetter och tomteluvor är egentligen ingenting för oss. Men självklart ställer vi upp när matte kallar för att sprida julstämning både här hemma och i bloggen! Och visst känns det extra festligt med glänsande sidenband runt halsen

 

 

Så när vi väl får på oss rosinetterna vill vi aldrig sluta sprida julglädje här hemma. Vi älskar att få rå om matte och kunna stjäla hennes hela uppmärksamhet mitt i julfirandet!  Och det finns ingenstans vi trivs så bra som framför kameran.

 

 

 

Nu stundar några mellandagar innan det är dags att sammanfatta det gångna året och fira nyår. Vi hoppas kunna tillbringa dem ute i snön, som fallit ymnigt hela annandagen. Bara nu inte regnet tar över och smälter bort hela härligheten!

 

 Det ser misstänkt ut, och låter oroväckande på långtidsprognoserna, men vi tar det med ro. Vi firar fortfarande jul, och medan plusgraderna stiger utanför fönstret myser vi vidare med husse och matte inne i stugvärmen.

 

 Lite tidigt kanske, men ett riktigt Gott Nytt År önskar vi alla här hemma redan nu er alla som följer oss bröder i bloggen. Och vi hoppas förstås ni fortsätter vara med oss, när vi tassar mot ljusare tider in på det nya året!

 Tassekram Triton med bröderna Artemis, Febus och Mini-Vinnie

 PS. Jag vet förstås att det heter rosetter, men när de sätts på oss sibirier kallar jag dem rosinetter, för det är egentligen hur stolligt som helst! DS.

 

8 svar på ”Linslusar är vi allihopa…”

 1. Åhhh så fina bilder på er?? Här har vi också firat julen lugnt och mysigt. Mycket snö ute som busiga Molly försöker bära in. Findus älskar att busa runt i snön korta stunder. Sen in och värma tassarna.
  ??????

 2. Hej go´vänner i Ulvshyttan!

  Låter som vi firat på samma sätt, och det är väl så det ska vara! Mysigt med snön här med, men i dag är det flera ”plussisar” på termometern.
  Vore skojigt att se hur Molly bär in sin snö. Med våra långhåriga underreden fastnar det mesta på våra runda magar och följer med in av bara farten.
  Vi gör som Findus och busar runt så snön yr. Hoppas det kommer mer, för den som ligger är på väg att smälta till is.
  Ha det gott tills vi hörs igen!

  Tassekram Triton

 3. Goaste prinsarna ❤️? Gott slut och gott nytt år önskar vi er alla ❤️?
  Signe och Anna

 4. Hej Selma och matte Carina!

  Tack och detsamma tillbaka till er, och hoppas vänskapen består även nästa år!

  Tassekram Triton

 5. Hej Signe och matte Anna!

  Tack detsamma tillbaka till er och hoppas förstås vi fortsätter vara vänner nästa år!

  Tassekram Triton

 6. Så tjusiga ni är i röda rosifetter, här försökte min tvåbensbrors fru sätta på mig någon sorts konstig grej på huvudet, jag tog naturligtvis tassen till hjälp och försökte krafsa bort den, tur som sjutton så förstod hon att jag inte var den typen som man klär ut, hihi. Matten förstår inte hur ni kan finna er i att bli pyntade, för med mig går det inte.

  Snön har fallit och det rejält, fick väl ca 30 cm på den där annandagen och det snöar idag med men nu är det blötsnö och då packas resten ihop, men det har nog kommit en 5 cm idag och det snöar lite lätt fortfarande. Matten såg ut som en snögubbe när hon kom in efter att varit ute och gett pippisarna mat, hon passade på att ruska ur lite snö ur den stora tallen vars grenar mer och mer började likna en gran.

  Hoppas att ni får mer snö även där nere så ni kan smyga runt i snön, förresten vad gott käk ni katter får har allt fått provsmaka på det när matten fyller på bunken till den stackars rädda vildkatten. Så det är inte bara pippisar och kurrar som käkar här.

  Jag önskar dig och dina brorsor samt tvåbeningarna en härlig nyårshelg och ett Gott Nytt År!

 7. Hej Felix!

  Tro det eller ej, men vi älskar verkligen när matte smyckar oss med rosinetter och blomsterkransar. Och som du säkert förstått är vi riktiga linslusar som tävlar om att få vara närmast kameran!
  Här är det ”plussisar” ute och snön på väg att krympa ihop till is och vatten. Matte var sjöblöt, och vi med, efter att ha varit ute och fyllt på mat åt lillpippis i morse.
  Se till att du får smaka lite mer kattmat för att fira, och hoppas innerligt den rädda katten blir infångad snart innan det blir jättekallt igen. En riktigt fin nyårshelg, utan raketer och smällare, önskar vi dig och de dina därhemma!

  Tassekram Triton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *